Dostava se vrši na naslov, ki ga je naročnik navedel ob naročilu. V primeru, da ob času dostave nikogar ni na naslovu, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje pošiljke.

Pošiljka vsebuje

  • naročene izdelke,
  • fakturo – račun iz davčne blagajne, kadar je blago plačano po povzetj
  • in račun, ki ga izda podjetje, kadar je blago plačana po predračunu na TRR, v kolikor je stranka tako želela, drugače je račun poslan po mailu.

Naročeni izdelki oz. blago ostane v lasti prodajalca vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dobavni rok

Naročeno blago pošiljamo po pošti razen, če je dogovorjeno drugače. Kupnini naročenih izdelkov, ki so plačani po povzetju, se prišteje še poštnina, ki jo obračunamo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije (podrobnejši opis v opisu cenik dostave in pošiljanja). Naročeni izdelki bodo odpremljeni v roku 1-2 delovna dneva od potrditve naročila, v kolikor bi se izjemoma za določen artikel podaljšal dobavni rok, bo stranka posebej obveščena.Vikendi in prazniki podaljšajo dobavni rok. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago ne bo na razpolago, bo o tem obvestil kupca. V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dobave so izvršene glede na razpoložljivost izdelkov, upoštevaje vrstni red prejetih naročil.

Cenik dostave in pošiljanja

Vse izdelke naročene v naši spletni trgovini, ki jih bo kupec poravnal po povzetju, bomo poslali s Pošto Slovenije, po veljavnem ceniku pošte. Cenik dostave pošiljk, plačanih po povzetju, najdete na spletni povezavi Pošte Slovenije https://www.posta.si/ceniki

Izdelke, ki jih bo kupec poravnal po predračunu bomo zaračunali že na predračunu po naslednjem ceniku:

  • 3,50 eur za vsa naročila, ne glede na količino in velikost.

Pri naročilih nad 60 eur je poštnina brezplačna. Brezplačna poštnina velja za izdelke plačane po predračunu in po povzetju – pri povzetju kupec plača le provizijo pošti.

Cene se lahko tudi spremenijo, če se kupec in prodajalec dogovorita drugače.

Pakiranje izdelkov

Prodajalec ne računa stroškov pakiranja in obdelave naročila.

Dostava je mogoča samo na naslovu v Sloveniji, razen če se stranki dogovorita drugače in so dorečeni vsi stroški in pravilnost podatkov naslovnika.

Več o “dostava in stroški dostave” si preberite v pogojih poslovanja in izjavi o zasebnosti.